Web Arròs Illa de riu

Disseny web, fotografia i vídeo

Disseny web, maquetació, fotografia i vídeo del lloc web de l'empresa productora d'arròs Illa de Riu. L'empresa està situada a l'Aldea, Delta de l'Ebre. En aquest cas es va decidir que el disseny del lloc web havia de tenir una forta predominança dels espais blancs. Per això es va utilitzar un gruix de lletra fi i les imatges no arriben al límit de la pantalla. D'aquesta manera el pes del web recau en les imatges. L'objectiu era crear dos nivells de navegació, un principal a través de les fotografies i vídeos i un segons amb els títols i el text.Web realitzada amb la base de Wordpress amb un disseny personalitzat, sense plantilles.
  • Web responsive, optimitzada per a mòbils
  • Optimització SEO
  • Lloc web segur amb certificat SSL (https)
  • Web normalitzat amb la nova normativa de protecció de dades europea RGDP
  • Lloc web multi idioma WPML
  • Panell de control modular autoeditable de forma senzilla
 >Anar al web Illa de Riu

Productes

Presentació completa de diferents pàgines del web d’Arròs Illa de Riu. Aquí mostrem la versió d’escriptori, en format horitzontal, al costat de la versió mòbil ,en format vertical. La maquetació de les pàgines web és important. De la mateixa manera que es maqueta un llibre per controlar el ritme de la lectura de les imatges i dels texts, un lloc web necessita ser maquetat per tenir control de l’experiència d’usuari i la navegació.

Versió mòbil del web. Dissenyat específicament per a un format vertical. S’han adaptat textos i imatges per a optimitzar la navegació i l’experiència d’usuari. Moltes plantilles fan una adaptació automàtica de la versió web d’escriptori però els resultats no són gens satisfactoris. El disseny responsive encara precisa d’una intervenció manual per a aconseguir un resultat òptim.